Over Liesbeth Leysen

Hi, Ik ben Liesbeth Leysen

Als verpleegkundige heb ik reeds een verdienstelijke werkervaring van 17 jaar in de zorg achter de rug. Daarnaast ben ik een trotse mama van 3 enthousiaste jong volwassenen. Daarmee stond gezondheid steeds centraal in mijn dagdagelijks leven.

Na de opleiding van verpleegkunde ben ik me door de jaren gaan specialiseren in palliatieve zorgen, antroposofische verpleegkunde, lymfedrainage, orthomoleculaire coaching, een extra specialisatie in de Chinese massagekunst “tui na” en heb ik tevens de 4-jarige opleiding aan de levensschool volbracht. Deze ervaringen hebben me geholpen om me verder te verdiepen in het thema gezondheid en innerlijke groei. Waarmee ik nu reeds 10 jaar aan de slag ben als gezondheidsconsulente.

Op sportief vlak ben ik actief als triatlete en behaalde ik zowel de titel van Belgisch als wereldkampioen in de leeftijdscategorie 45+. Dit resultaat is enkel mogelijk door een goede voorbereiding, dagelijkse training, maar vooral een evenwichtige balans van gezonde voeding, werk en ontspanning.

Op basis van mijn ervaring wil ik jou graag verder helpen om meer kwaliteit in je leven te brengen en heet ik jou welkom op deze website. 

72+

Verschillende schema's

365+

Dagelijkse opvolging

20+

Workouts per persoon

104+

Tevreden klanten

Kookworkshops & lezingen

Naast persoonlijke consultaties, hou ik me ook bezig met het geven van kooklessen, kookworkshops, detoxkuren en lezingen over gezonde voeding. Deze activiteiten organiseer ik grotendeels in Herentals, maar kan ook in samenspraak op een gevraagde locatie doorgaan. Dus geïnteresseerde organisaties, verenigingen en firma’s kunnen zeker een beroep doen op mij voor een leuke kookworkshop of een boeiende lezing over gezonde voeding.

Tijdens de lezingen over gezonde voeding wil ik graag duidelijkheid scheppen over wat nu eigenlijk gezonde voeding is. We worden in deze tijd overrompeld met allerlei theorieën over voeding en begrijpen nog nauwelijks wat wel en niet goed voor ons is. In de lezingen geef ik veel praktische informatie, zodat je aan het einde van de lezing dadelijk aan de slag kan.

Onze events Bekijk onze nieuwste events en schrijf je in!

Ben jij opzoek naar een detoxbegeleiding, een leuke kookworkshop of handige tips om gezonder te leven? Bekijk dan zeker onze events en leer er alles over bij.

Hopelijk tot snel !