Bachbloesemtherapie

Verfijnste vorm van natuurgeneeswijzen

Bloesemremedies zijn een van de meest verfijnde vormen van natuurgeneeswijzen. Ze hebben tot doel harmonie en innerlijke vrede in de persoonlijkheid tot stand te brengen. Bachremedies zorgen voor gemoedsgesteldheden die uit evenwicht zijn geraakt. Als dit evenwicht hersteld wordt en de innerlijke rust terugkeert, kan de levenskracht weer vrij stromen waardoor ook de natuurlijke weerstand wordt hersteld.

Je kan de kracht van de bloesems ook gebruiken voor je zelfontwikkeling, je creativiteit, je zelfzekerheid of je gemoedsrust, enz.

Bach Bloesems – iets voor jou?

Wanneer we last hebben van emoties waar we geen raad mee weten en die ons belemmeren om ons goede te voelen in ons vel, kunnen Bachbloesems jou terug in evenwicht brengen. Denk maar aan stress, angst, depressiviteit, onrust, nervositeit, etc. Ze kunnen leiden tot allerlei issues zoals slaapproblemen, concentratiestoornissen, futloosheid, woede, gebrek aan zelfvertrouwen, geen motivatie, een laag libido en ga zo maar door. Als dit aanhoudt kun je zelfs last krijgen van lichamelijke klachten.

Door het intake gesprek gaan we jouw emoties analyseren en wordt er hierdoor een persoonlijk remedieflesje voor jou gemaakt.
Het gebruik wordt uitgebreid toelicht evenals het vervolg van de begeleiding.

Bachbloesemtherapie​

Ontwikel jezelf, je creativiteit, je zelfzekerheid en gemoedrust.
Maak tijd om aan jezelf te werken!

Onze events Bekijk onze nieuwste events en schrijf je in!

Ben jij opzoek naar een detoxbegeleiding, een leuke kookworkshop of handige tips om gezonder te leven? Bekijk dan zeker onze events en leer er alles over bij.

Hopelijk tot snel !