Detoxbegeleiding

Wat is detox?

Detox is een afgeleide term uit het Engels en betekent het verwijderen van opgehoopte gifstoffen uit het lichaam. Anno 2020 is vervuiling jammer genoeg een deel van ons leven. Ons lichaam krijgt voortdurend te maken met gifstoffen via luchtverontreiniging, maar ook via onze voeding.  In aanloop naar een nieuw seizoen, is deze periode het uigelezen moment om ons immuunsysteem een boost te geven, om op deze manier met zo veel mogelijk energie te genieten van het leven.

Het doel van detoxen?

Jouw levenslust, je energieniveau en glimlach staan centraal tijdens deze detoxkuur. We willen allemaal gezond, blij en vitaal zijn, maar wel een leven leiden waar ook nog een beetje “schwung” in zit.  Velen denken dat “detoxen” gelijk is aan saai en smakeloos. Niets is minder waar. Ik zal jullie tonen dat “detox” niet alleen een uitstekende manier is om je lichaam gezond te houden, maar ook heel erg leuk, lekker en trendy is.

Detox begeleiding op maat: individueel of in groep.

Detoxvakanties in het buitenland worden steeds populairder, maar zijn meestal ook heel radicaal en niet voor iedereen haalbaar. Daarom stel ik je graag mijn concept voor: ontgiften in groep of individueel en onder profesionele begeleiding. Het grote voordeel is dat je de gezonde gewoontes vanaf dag 1 leert te integreren in je dagdagelijkse routine.

Hoe gaan we te werk?

Door een uitgebreide anamnese kan je kiezen om persoonlijk of in groep begeleid te worden.
De individuele begeleiding kan op maat gekozen worden met al dan niet de toevoeging van een ontspanningsmassage, iriscopie en/of voetreflexologie.

Door de dagelijkse motivaties per whatsapp en de frequentie overlegmomenten, het uitgebreide detoxdagboek, de vele toegankelijke recepten en de algemene informatie over ontgiften gaat er een nieuwe wereld voor je open.
De nadruk wordt gelegd op vertraging, meer energie, respect voor het lichaam en geest en uiteraard nodigt deze kuur je uit tot fysiek en emotioneel loslaten.

De kuur duurt 12 dagen en wordt onderverdeeld in 3 periodes. De “pré-detox”, de echte detox en de dagen waarin we terug gaan opbouwen of de “post-detox”. Voor de start van elke periode komen we samen voor de nodige instructies, tips, recepten, verwennerijen en uiteraard een flinke dosis motivatie.

Detoxbegeleiding

Wil je kiezen voor vernieuwde energie in lichaam en geest en meer contact met je eigen lichaam ? Boek nu jou afspraak! Dit kan in groep of individueel.
Onze events Bekijk onze nieuwste events en schrijf je in!

Ben jij opzoek naar een detoxbegeleiding, een leuke kookworkshop of handige tips om gezonder te leven? Bekijk dan zeker onze events en leer er alles over bij.

Hopelijk tot snel !