Iriscopie

Iriscopie - studie van de iris

Iriscopie is een holistische werkmethode die de constitutie (genetische bepaalde psychische en fysische geaardheid) en diathese (aanleg of vatbaarheid) voor het krijgen van bepaalde aandoeningen bepaald van elk persoon. Het is een volkomen op zichzelf staand systeem van waarnemingen en analyses van het gekleurde deel van het oog met als doel : preventief de optimale gezondheid van de persoon te behouden en inzicht te krijgen in de ware aangeboren aard van de persoon.

“Het gaat erom wat voor persoon de ziekte heeft, niet wat voor ziekte de persoon heeft."

Hippocrates

De emotionele en mentale kant

Zo kan er individueel advies gegeven worden. Ook wordt de emotionele en mentale kant bekeken. Hierdoor krijg je een beeld van hoe je in het leven staat. Door deze analyse kan er een gericht eet-werk-relationeel/emotioneel, mentaal en spiritueel leefadvies gegeven worden. U kan meekijken naar uw eigen irisfoto, en u krijgt een volledige uitwerking van het gesprek.

Iriscopie

Begrijp en ondersteun jezelf.
Wil je meer te weten komen over jezelf en het temperament van jouw persoonlijkheid ? Dan kan iriscopie door het bepalen van jou geaardheid en je aanleg hier een duidelijk beeld van geven. Door op een holistische manier gericht voedings-en levensadvies te geven zal je meer vitaliteit in je leven ervaren.
Onze events Bekijk onze nieuwste events en schrijf je in!

Ben jij opzoek naar een detoxbegeleiding, een leuke kookworkshop of handige tips om gezonder te leven? Bekijk dan zeker onze events en leer er alles over bij.

Hopelijk tot snel !