Even voorstellen

Met mijn opleiding als verpleegkundige heb ik reeds een verdienstelijke werkervaring van 17 jaar in de zorg achter de rug. Daarnaast ben ik een trotse mama van 3 energieke tieners. Dit draagt mee toe aan het feit dat gezondheid centraal staat in ons dagdagelijks leven.

Verder heb ik mij toegelegd op een 4-jarige opleiding in de levensschool en een extra specialisatie in de Chinese massagekunst “tui na” (tui推= duwen, na 拿= grijpen). Deze ervaringen hebben me geholpen om me verder te verdiepen in het thema gezondheid.

Ook op sportief vlak ben ik erg actief bezig. Zo durf ik met enige fierheid zeggen dat ik in België tot de top behoor van de categorie “+40 jaar” triatleten . Dit is het resultaat van een combinatie van enerzijds een zware fysieke training en anderzijds van een gezonde balans in het leven. Deze balans bestaat eruit een evenwicht te vinden tussen een gezonde voeding en het leren luisteren naar jouw lichaam.

Naast persoonlijke consultaties, hou ik me ook bezig met kooklessen, kookworkshops, lezingen over gezonde voeding en gezondheidsdagen. Deze activiteiten organiseer ik in samenwerking met 3 andere collega’s. Ook geïnteresseerde organisaties en verenigingen kunnen een beroep doen op mij voor een leuke kookworkshop of lezing over gezonde voeding.

Tijdens de lezingen over gezonde voeding wil ik graag duidelijkheid scheppen over wat nu eigenlijk gezonde voeding is.  We worden in deze tijd overrompeld met allerlei theorieën over voeding. We weten bijna niet meer wat wel en niet goed voor ons is. In de lezingen geef ik hier meer praktische informatie over, zodat je aan het einde van de lezing dadelijk aan de slag kan.

Liesbeth Leysen
 

DETOXKUUR

folder detoxkuur

LEZING GEZONDE VOEDING

folder gezonde voeding